Факультет журналістики вшанував пам’ять загиблих колег

На честь дня солідарності журналістів 9 вересня студенти факультету журналістики Запорізького національного університету вшанували память загиблих журналістів хвилиною мовчання.

З початку 2014 року зафіксовано 7 випадків убивств журналістів на території України, 265 випадків побиття та нападів на журналістів, 119 фактів перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та 120 випадків цензури.

Багато студентів запалили свічки у знак пошани своїм колегам та надії на світле майбутнє, а тим часом Анастасія Шупранова заспівала пісню про любов до Батьківщини та сім’ї. Ведучий заходу Владислав Чижинок, у свою чергу, продекламував патріотичний вірш.

«Головне, щоб усюди був мир!» – озвучила думку кожного, хто в цей час приєднався до заходу, викладач факультету журналістики Наталя Тяпкіна.

Але, згадуючи слова Аджея Вишневського, зараз доведеться «кожну рушницю про усякий випадок вважати зарядженою, а кожен мікрофон – включеним».

В цей день кожен міг підійти до «Дерева процвітання» та прикріпити стрічку зі своїми побажаннями миру та добробуту в Україні.

Фото Анастасії Косаревської
Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анастасия Подольская
Фотоальбом