Запорізький Марш Миру закінчився бійкою між мером та активістом

На Марш Миру 12 вересня вийшло близько 10 тисяч запорожців. Вони пройшлися головним проспектом міста, після чого влаштували величезний патріотичний мітинг на площі Фестивальній. В цей день такі ж грандіозні марші, присвячені збереженню територіальної цілісності та державному суверенітету, влаштували у кожному регіоні України.

Атмосфера була дуже дружньою та веселою. Всі із задоволенням вигукували лозунги «Слава Україні», «Козацькому роду нема переводу», «Герої не вмирають» та багато інших. Також, співали українські пісні та Гімн України.

Крім небувалої масовості запорізький Марш Миру вражає своєю видовищністю. Більшість учасників маршу були у вишиванках, з українськими прапорами, тримаючи їх на вудках або пов’язавши на плечі, а дехто розмалюв обличчя синьо-жовтими кольорами.

Так кожен із городян підтримував свою рідну країну і протестував проти проявів сепаратизму.

Однак, славетний Марш закінчився неприємністю. Це сталося на мітингу. Коли до мікрофона підійшов міський голова Олександр Сін, присутні почали кричати «Ганьба!» Проте Сін продовжив свій виступ, не звертаючи увагу на вигуки з натовпу. Мер заявив, що так кричать тільки ті, хто хоче, щоб ворог прийшов у наше місто. На що натовп продовжувала кричати «Ганьба!».

Після того, як Олександр Сін завершив свій виступ, він підкликав до сцени одного з патріотів і на очах у багатотисячного натовпу вдарив активіста кулаком в обличчя, розбивши йому губу. Бійку Сіна і запорізького патріота зупинила охорона та інші активісти. Тепер потерпілий має намір написати заяву в міліцію.

Фото: Олексій Александров

Головне фото: www.depo.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Ольга Тихонова
Фотоальбом