У Запоріжжі завершилася виставка «Моя єдина Україна»

_OJQu84OMroУ виставковій залі Запорізького обласного союзу фотохудожників завершилася щорічна виставка картин «Моя Єдина Україна».  24 майстри, п’ятеро з яких – новачки, представили на виставці 92 роботи. Картини відбирала спеціальна комісія, до складу якої увійшли майстри живопису і викладачі.

«У нас митці різного віку від 20 до 80 років. Різні стилі, різні напрямки, жанри, починаючи від академізму, класичного, і закінчуючи більш сучасними напрямками та техніками. Вибір досить великий. Об’єднала художників загальна тема «Моя Єдина Україна»,– зазначила голова об’єднання «Колорит» Олена Сауріна.

Також на виставці були представлені картини із стрічок Наталії Джуринської і тонка різьба по дереву Івана Локтіонова. До речі, частину прикладних робіт вирішили передати у благодійний фонд, гроші від їх продажу підуть на підтримку солдат АТО.

Об’єднання «Колорит» представляє професійних художників, дизайнерів, карикатуристів, членів Спілки художників України, Національної Спілки майстрів, а також безліч любителів, які володіють різноманітними техніками та вираженою неповторною індивідуальністю.

 Автор: Костянтин Андросов

Фото: Костянтин Андросов, Вадим Бондаренко