День Перемоги запоріжці традиційно відсвяткували у Парку Перемоги

06_TrBzQOHs9 травня з нагоди 70-річчя Дня Перемоги для запоріжців у парку Перемоги відбувся святковий концерт. Його відкривали представники театру «Vie», які представили виставу під назвою «Не покидай мене». Глядачів приємно вразила гарна танцювальна програма та пісні періоду Великої Вітчизняної Війни. Привітав ветеранів і духовий оркестр, розпочавши зі знаменитої композиції «Катюша».

Тим часом ветерани ділилися своїми спогадами про ті буремні часи. Так майор Олександр Алексєєв розповів «Порогам про своє минуле:

«Насправді в мене багато цікавих історій, пов’язаних з моїм життям. Але досі пам’ятаю, як після закінчення Ленінградського вищого військового топографічного училища приїхав в це чудове місто – Запоріжжя», – згадує він.

Також у парку запоріжці могли ознайомитися з військовою технікою і ретро-автомобілями 60 – 70 років. Кожен бажаючий міг співати у караоке, виготовити обереги для учасників АТО, придбати сувеніри та патріотичні прикраси. Крім того, кожен бажаючий міг навчитися навичкам надання першої медичної допомоги та армійської підготовки.

«Зараз я займаюсь медичною волонтерською діяльністю. Хочу зазначати, що у наш час люди стали значно добрішими. А після свята у мене залишаться тільки чудові спогади», – підкреслив полковник медичної служби Владислав Фесенко.

Автор: Олександра Бекірова