Запорізькі студенти провели суботник на дитячій залізниці

WKIYVIEZzSY14 травня в рамках Всеукраїнської акції « Пам`ятати. Відродити. Зберегти» на дитячій залізниці відбувся суботник-пікнік.

Запорізький обласний центр молоді разом з громадською організацією «Укропи Запоріжжя» та Запорізьким професійним торгово-кулінарним ліцеєм провели суботник. В ньому приймали участь студенти вищих навчальних закладів: Запорізького національного університету, Запорізької державної інженерної академії, Запорізького державного медичного університету, а також Запорізького коледжу радіоелектроніки та Запорізького авіаційного коледжу.

Учасників суботника привітали організатори заходу.

«Ми з вами живемо у цьому світі і яким він буде, залежить від нас. Цей суботник також присвячений Всеукраїнській акції «Відповідальність починається з мене». Наша праця має не тільки екологічне значення, але й направлена на збереження історичної спадщини Запорізького краю», – сказала головний спеціаліст Запорізького обласного центру молоді Марія Мокроусова.

Хлопці та дівчата приводили до ладу територію залізниці: копали, згрібали та виносили сміття, сухе гілля. Все це вони робили з завзяттям та усмішками.

Викладач коледжу радіоелектроніки Вікторія Потапова зазначила, що студенти їхнього закладу приймають участь в суботниках не вперше. Вони з задоволенням допомагають рідному місту.

Після прибирання учасників акції пригостили запашною випічкою та солодкими напоями, які для них приготували партнери заходу. Студенти мали змогу безкоштовно відвідати зоопарк та скористатися послугами дитячої залізниці.

Нагадаємо, що акція « Пам`ятати. Відродити. Зберегти» проводиться згідно з Указом Президента України з 2009 року щорічно.

Автор: Тетяна Науменко