Щасливе майбутнє – у наших руках!

mXiEDF1r_rwУ невеличкому селі Чапаєвка, рідко коли можна було  побачити на подвір’ї діточок. Ідеш по рідній вулиці, а тобі сумно,на ній ні душі.. Адже з’явилося нове захоплення – Інтернет, і замість того, щоб погратися  с друзями, подихати свіжим чистим повітрям, молодь  сидить по домівкам, граючись в комп’ютер. Тоді ж батьки і навіть бабусі та дідусі, знаючи, яку шкоду приносить комп’ютер, вирішили виправити це становище  та «оживити» вулицю і заодно зберегти здоров’я дітей  та внуків! Я приєдналася до цієї ідеї, і з допомогою всіх охочих добровольців, створили у центрі села ігровий майданчик. З непотрібних матеріалів було створено безліч різних  казкових героїв із найулюбленіших мультфільмів, на яких можна було сидіти, навіть  уявно їхати на автомобілі «McQueen» та велосипеді. До нашої ідеї приєдналася і сільська рада, яка надала кошти для будівництва майданчика, де діти залюбки проводили свій час.

Зараз я рідко буваю у своєму селі, та коли приїжджаю, серце моє радіє. Зміни, що відбулися мене вразили. Я проходжу по вулиці, дивлюся на майданчик, а там чимало  школяриків, малюків з дитячого садка та навіть молоденькі матусі  з немовлятами.  Особливо важливим, я вважаю, є те, що молодим мамам є де прогулятися  зі своїм немовлям.lOEwIbJgBjo

Робити добро для інших одне задоволення, при цьому , потрібно мати лише гарну фантазію  та настрій! Для мене не склало важких зусиль, а для діток – велике щастя! Так ми перемогли Інтернет  і забезпечили здорове і щасливе майбутнє для маленьких та дорослих жителів села.

Автор: Ольга Корнієнко