У Запоріжжі відкрилася виставка робіт аматорів фотошколи Олени Смирнової

0ZoT6qWYMP0До 8-річчя Лабораторії візуального мистецтва у Запорізькому фотоклубі 25 січня відкрилась виставка робіт аматорів фотошколи Олени Смирнової. До експозиції долучили як роботи тих, хто знімає лише кілька місяців, так і вже успішних фотографів.  

Олена Смірнова розповіла гостям, про свій шлях від звичайного любителя, до справжнього фотографа-професіонала.

«Думаю, що тривалий успіх Лабораторії візуального мистецтва в тому, що я повністю віддаюся своїй справі. Фотошкола не є для мене напрямком бізнесу – це моя дитина і моя любов. Для мене важливіше передати іншим свої навички, ніж заробити на цьому», – розповіла вона.

Курси фотошколи прослухали вже більше тисячі починаючих фотографів. Серед них є і зовсім юні учасники, 15 років, так і ті, хто відкрив у собі бажання фотографувати вже на пенсії. Гості мали змогу особисто поспілкуватись із авторами робіт. Марія Баган, одна із слухачів школи, розповіла, що героєм однієї з її фотографій, став її свекр: «Те що можна побачити в моїх роботах, це моя душа, моє бачення всього того, що оточує мене», – сказала вона.

Як зазначив голова обласної спілки фотохудожників Олег Бурбовський: «Є посправжньому творчі та цікаві роботи, яким можуть позаздрити і члени фотоклубу, і фотохудожники. Є цікаві, красиві, потрібні, суперавторські знахідки!»

На завершення між майстрами фотосправи провели розіграш грошових сертифікатів на суму 500 грн. Також організатори порадували гостей фуршетом, а всі бажаючі мали змогу пограти у настільні ігри, або просто поспілкуватись із цікавими людьми та однодумцями.

Автор: Анна Іванова