ТОП-5 кінопрем’єр травня

Травень 2017 року стане справжнім вибухом для любителів кіно, адже глядачі зможуть насолодитися довгоочікуваними новинками. “ПОРОГИ підготували підбірку найяскравіших кінострічок, на які чекає весь світ.

1. «Стражі Галактики – 2»

Цей фільм вже встиг завоювати увагу мільйонів глядачів. Режисери обіцяють здивувати прихильників фантастичним сюжетом.

У другій частині фільму усі в зборі: землянин Пітер Квілл (Зоряний Лорд), мовчазний громила Дракс, Зеленошкіра найманка Гамора, дерево Грут і балакучий єнот. Герої тримають свої образи та продовжують потрапляти в надзвичайні ситуації. Цього разу героям доведеться розкрити одну із головних таємниць Галактики: хто ж насправді батько Пітера Квілл?

Режисер фільму – Джеймс Ганн.

У головних ролях: Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста, Він Дизель, Бредлі Купер, Майкл Рукер, Карен Гіллан, Сильвестр Сталлоне та інші.

Показ у кінотеатрах – з 4 травня.

2. «Меч короля Артура»

https://www.youtube.com/watch?v=_jJEN7SMbUs

Бюджет фільму склав 102 млн доларів, тож глядічів чекає феєричний сюжет із морем спецефектів. Ммолодий Артур блукає околицями Лондініуму зі своєю бандою. Походження головного героя його самого не турбує. Так він живе до зустрічі з чарівним мечем Екскалібур. Після цього Артур кардинально змінюється – закохується, приєднується до руху опору і об’єднує навколо себе людей, щоб повалити тирана Вортігерна, який убив батьків Артура і захопив трон.

Режисер фільму Гай Річі, раніше знімав вже такі фільми як: «Карти, гроші, два стволи», «Віднесені», «Револьвер», «Шерлок» та ін.

Головних героїв грають: Чарлі Ханнем, Джуд Лоу, Аннабелль Уолліс, Герміона Корфілд, Кеті МакГрат, Ерік Бана, Деніел Стісен.

У кінотеатрах показ почнеться з 11 травня.

3.«Чужий: Заповіт».

https://www.youtube.com/watch?v=ywIcMi835ak

Ця новинка стане початком трилогії «Чужий».

Головні ролі у стрічці зіграли: Кетрін Уотерстон, Майкл Фассбендер, Джеймс Франко, Нумі Рапас, Гай Пірс, Кармен Еджого, Біллі Крудап.

Під час обстеження віддаленої планети екіпаж колоніального корабля «Заповіт» усвідомлює, що те, що мандрівники спочатку прийняли за незвіданий рай, насправді – темний і небезпечний світ. Його єдиний житель – синтетичний андроїд Девід, що залишився в живих після приреченої експедиційної місії «Прометей».

Що буде далі – дізнаємось вже 18 травня.

4.«Весь цей світ»

Фільм, що інтригує своїм трейлером та викликає бажання оцінити роботу режисерки Стели Меї.

У головних ролях: Амандла Стенберг та Нік Дж. Робінсон.

«Що, якщо ти не можеш торкнутися жодного предмета з зовнішнього світу? Тобі не зробити жодного ковтка свіжого повітря, і жоден промінчик сонця не нагріє твого обличчя, а сусідський хлопчисько ніколи не поцілує тебе», – говориться у передмові до кінострічки.

Неймовірна історія кохання Медді – розумної, допитливої вісімнадцятирічної дівчини з бурхливою уявою. Через хворобу дівчина не може вийти за межі герметично закритих кімнат свого будинку. Медді відчайдушно хоче відчути всі принади зовнішнього світу і чарівність першого кохання. Завжди розділені вікнами, пов’язані листуванням, вона і Оллі, сусідський хлопчисько, все одно зближуються і готові ризикнути всім, аби бути разом…

Мейнстрімова історія вже була закладена у сюжетну лінію фільму «Винуваті зірки». І тоді це кіно було високо оцінено глядачами.

Подивимось 18 травня, чим здивує «Весь цей світ».

5.«Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок»

Завершує п’ятірку найбажаніших кінопрем’єр стрічка Хоакім Роннінга та Еспен Сандберга .

Виходу фільму чекають мільйони прихильнів Джека Горобця.

У головних ролях грають незмінні Джонні Депп, Кіра Найтлі, Девід Венем, Кая Скоделаріо, Орландо Блум та інші улюбленці глядачів.

У фільмі, випробуючи свою вдачу, капітан Джек Горобець дізнається, що за ним полює його старий ворог – жахливий капітан Салазар і його примарні пірати. Вони тільки-но втекли з Диявольського трикутника і мають намір знищити всіх піратів (включно з Джеком). Допоможе врятуватися лише могутній артефакт – тризуб Посейдона, який дарує своєму власникові повний контроль над морями.

Дивіться у кінотеатрах з 25 травня.

Ось такі новинки світу кіно чекають на вас у травні. Гарного перегляду!

Катерина Степанова