Чемпіонат Європи із футзалу: українці поступилися іспанцям із рахунком 1:4

В субботу відбувся черговий матч чемпіонату Європи із футзалу. Цього разу між собою змагалися збірні України та Іспанії. За результатами гри українці поступилися іспанцям із рахунком 1:4.

Обидві збірні до початку матчу вже мали квитки до раунду плей-офф, тому ця зустріч гарантувала віртуозний футбол.

Щойно розпочався матч, як Іспанія в своєму чемпіонському стилі почала здобувати звання першого номера матчу. Цього, звісно, можна було очікувати від багаторазових чемпіонів турніру, але гол від Борха Бланко вже на четвертій хвилині, подарований нашими захисниками, все ж став несподіваним.

Лише на одинадцятій хвилині по-справжньому небезпечний момент мали жовто-блакитні. Після того, як вони змогли пройти на половину поля іспанців, Легчанов здійснив простріл, та за метр до воріт  Денис Овсянніков не зміг звести рахунок до нічийного.

le=”text-align: justify;”>
Команда Лопеса продовжувала сидіти біля воріт Литвиненка. Після розіграшу кутового біля воріт збірної України, крім Максима Павленка, не виявилося нікого. Цим скористався Мігелін, забивши м’яч практично в пусті ворота, звівши рахунок до 0:2.

«Пекельною» виявилася кінцівка тайму для команди Лисинчука. На 18-й та 19-й хвилині Рафа Усин двічі вразив наші ворота, перетворивши матч на формальність. Україна пішла на перерву в ролі Словенії, яка програвала з таким самим рахунком за два дні до цього.

З початком другого тайму, замінивши воротаря Дмитра Литвиненка на Кирила Ципуна, українці почали діяти активніше. Часто команди обмінювалися ударами, але завдяки діям Ципуна іспанцям не вдавалося збільшити рахунок. Переломним моментом стало й те, що з тридцятої хвилини наші почали грати в п’ять польових гравців. Овсянніков міняв Шипуна, і таким чином вдавалося притиснути іспанців до своїх воріт.

На тридцять другій хвилині, граючи вп’ятьох, після прострілу Олександра Кондратюка з лівого флангу, Кіке зрізає м’яч в свої ворота. Після цього жовто-блакитні регулярно міняють Ципуна на Овсяннікова. Під кінець гри автор дубля Рафа Усин вийшов один на один з нашим кіпером, але переграти українця йому так і не вдалося. Ще двічі пробивав Серхіо Лосано, та в підсумку рахунок залишився 1:4.

 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Віктор Кобець