Російська «Zолушка» вийшла у прокат

До Дня закоханих у прокат вийшла романтична комедія «Zолушка». Ідея фільму запозичена з відомої казки Шарля Перро «Попелюшка». Хоча, окрім назви, від відомого казкаря фільм більше нічого не отримав.

Режисером стрічки став Сергій Іванов. «Zолушка» – його перша робота, яка, правду кажучи, не вражає. Картина вийшла нудною та передбачуваною.

Сюжет відомої казки перевернутий до останнього слова… Маша Крапівіна (Христина Асмус) приїхала в Москву з Липецька,  вступила в інститут на факультет журналістики і влаштувалася на роботу в багату сім’ю покоївкою. Тепер вона змушена догоджати господині дому Людмилі (Маргарита Бичкова) і двом її недалеким дочкам Ксенії і Поліні (Анна Шерлінг та Єлизавета Боярська).

style=”text-align: justify;”>
Тим часом з’ясовується, що Маша закохана у відомого співака Олексія Королевича (Артем Ткаченко). Вона хоче зустрітися із ним, але не знає як.  Згодом Маша дізнається, що «мачуха» зі своїми доньками їде на закриту новорічну вечірку. Вона вмовляє Людмилу взяти її з собою, але ця ідея швидко втрачає свою актуальність. Вся надія тільки на хрещену (Нонна Гришаєва) з видавництва «Жёлтый PRESS»

Картина претендує на звання романтичної комедії і навіть мелодрами. Однак змушена не погодитись: цензура витісняє романтику, а комедією та мелодрамою тут зовсім не пахне.

Фото: http://www.kino-teatr.ru

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дарина Сімутіна