Три секрети гарної шкіри обличчя

Завжди тримати себе у формі, чудово виглядати – обов’язок кожної представниці жіночої статі. Перше, на що звертають увагу, – це обличчя, тому кожна дівчина різними способами намагається зробити шкіру обличчя здоровою та привабливою. «Пороги» підготували декілька корисних рецептів для дівчат, аби підтримати красу обличчя та повернути втрачені шкірою вітаміни:

Маска для звуження пор

Змішати один-два яєчних білки з 2-3 краплями лимонного соку. Додати 1 чайну ложку меду й оливкове масло (на кінчику чайної ложки). Перемішати. Нанести на завчасно очищену шкіру обличчя в декілька шарів. Кожен наступний шар необхідно наносити лише після того, як висохне попередній. Тримати маску 20 хвилин, потім змити теплою водою.

Маска для жирної шкіри

Яєчний білок треба збити до густої піни. Додати декілька крапель лимонного соку та змішати з вівсяною мукою до кашеподібного стану. Нанести на обличчя товстим шаром. Тримати протягом 15 хвилин.

«Голлівудська маска»

Один яєчний білок змішати з двома столовими ложками кукурудзяної або вівсяної муки. Добре збити отриману суміш до утворення піни. Потім нанести на обличчя щільним шаром і тримати 15 хвилин. Маска добре очищає та зміцнює шкіру обличчя, надає їй матового відтінку.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко