Топ-10 наймодніших випускних суконь

Підготовка до випускного вечора завжди викликає паніку у дівчат. Бо на сьогодні існує безліч різноманітних суконь, які заплутують нас у виборі. Тому «Пороги» вирішили дослідити десять найкращих та наймодніших суконь, які найбільше припали до душі цьогорічним випускницям.

Смаки дівчат розділилися. Одним подобаються короткі пишні сукні, іншим – довгі. Кольорова гамма також різниться: від спокійних, витончених кольорів до яскраво- грайливих. Бальні сукні цього року неактуальні. Стан цінової політики, на відміну від минулого року, значно кращий. Адже сьогодні придбати сукню на будь-який смак можна всього лише за ціною від 500 до 1300 гривень.

Вишуканий колір. Добре підходить для випускного балу, пасує дівчатам, у яких блакитний колір очей. Підкреслює особливості фігури і в той же час надає легкості образу.

Синій колір допомагає розслабитися, заспокоює й вводить в атмосферу безпечності та довіри. В такій сукні дівчина буде себе відчувати королевою балу.

Для такого приводу можна погратись з кольорами. Ця сукня показує, як тонко можна передати характер образу і разом з тим підкреслити свою оригінальність.

Золотий колір – символ багатства й достатку. Ви просто зобов'язані блиснути в образі богині Сонця.

Колір та фасон цієї моделі передасть оточуючим вашу елегантність та ніжність. Вона символізирує чистоту, радість, невинність та добро.

Ця модель більше пасу дівчатам із дещо грайливим характером. В першу чергу символізує оптимізм та посмішку.

Рожевий колір – один із фафоритів сезону весна-літо 2012. Така сукня покаже вашу ніжність та жіночність.

Біло-чорна сукня демонструє класичність образу, а поєднання таких кольорів є популярною тенденцією цього сезону.

Вибравши яскраво рожеву сукню на випускний, ви будете в тренді. Сукня такого кольору  зробить вас центром уваги, тому врахуйте цей факт і співвіднесіть, чи відповідає це вашим планам.

Епатажний фіолетовий колір прийде на допомогу модницям , які полюбляють англійський стиль одягу. Цей колір говорить про емоційність та високу духовність людини.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Тетяна Крупка