KUBANA-2012: ще більше гуртів та вражень

Кубана – щорічний міжнародний музичний фестиваль, що проходить на чорноморському березі Краснодарського краю в селищі Веселівка. Одразу на двох сценах просто неба виступатимуть найкращі команди з Росії та закордону. Фестиваль триватиме п’ять днів – з першого по п’яте серпня та збере разом музикантів найрізноманітніших течій: поп, рок, хіп-хоп, альтернатива тощо.

Цього року open-air «Кубана» відбудеться вчетверте та обіцяє бути наймасштабнішим та найграндіознішим за аудиторією й кількістю учасників. В перший рік проведення цей захід відвідало близько восьми тисяч чоловік, в 2010 році – 30 тисяч, а в минулому – фестиваль зібрав в одному місці більше 70 тисяч глядачів!

За три роки на «Кубані» виступили NOFX, Nouvelle Vague, Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Noize MC, Рубль, Тараканы!, Juliette Lewis, Михаил Боярский, Дельфин, Кирпичи, Billy's Band, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Ноггано, Александр Ф.Скляр, Браво та багато інших.

Цього ж року на фестивалі виступатимуть такі хедлайнери: Korn, Ленинград, Дельфин, Noize MC, Найк Борзов, Ляпис Трубецкой, Тараканы!, Juno Reactor, Spitfire, Слот, Animal ДжаZ, Мэd Dог, SunSay, Reel Big Fish, Modestep, Sunrise Avenue, The Subways, The Skatalites, Gogol Bordello, Zero People, Atari Teenage Riot, Talco, Jane Air, Louna, Billy’s band, Кирпичи, Каста, Морэ&Рэльсы, Anacondaz, Infected Mushroom, Enter Shikari, The Jolly Boys, Miyavi, Элизиум, Паштет и Дэн! Також Кубану відвідають спеціальні гості: «Бременский музыканты» і група «Дюна». Імена решти учасників поки що зберігаються в таємниці.

На території open-air’у влаштують наметовий табір, туалети, душеві кабіни, стоянки для автомобілів, кафе та ресторани. Вимогливіші відвідувачі зможуть орендувати комфортне житло в курортному селищі, що знаходиться неподалік території фестивалю. Також «Кубана», окрім концертної програми, передбачає різноманітні спортивні та розважальні заходи.

Детальніше ознайомитись із інформацією щодо фестивалю, учасників та наявності квитків можна на сайтах kubana.ru, kubana.com.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Оксана Житнюк