Відбулися змагання з бального танцю «Класік – 2012»

У неділю, сьомого жовтня, в приміщення спорткомплексу Запорізького нацуніверситету пройшли всеукраїнські відкриті змагання з бально-спортивних танців «Класік – 2012». Організаторами свята стали керівники танцювальних клубів «Імперія танцю» та «Класік» Олег Гущін, Ганна Рубанович та Максим Леонов.

Спортсмени з Мелітополя, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Харкова, Запоріжжя й інших міст України мали змогу позмагатися за призові  місця. Спортивним комісаром змагань був керівник танцювального клубу «Промінь» Григорій Бондаренко.

Танцювальній день розділили на два відділення. Переможцями у віковій категорії «Ювенали 1 Е» в латиноамериканській програмі стали вихованці запорізького танцювального клубу «Фієста» Олена Железнякова та Іван Саханенко. В категорії «Юніори 1+2 Е La» перше місце отримала танцювальна пара з Дніпродзержинска, які тренуються у танцювальному клубі «Лілея» під керівництвом Віталія Жосан. У досить цікавій боротьбі між двома парами в категорії «Молодь + Дорослі С La» перемогу здобули Ганна Конотоп та Олександр Могильний з танцювального клубу «Грація» (керівники Олена та Андрій Книш). І в найстаршій віковій категорії першого й другого відділень «Дорослі рейтинг» європейська програма перше місце посіли вихованці запорізького танцювального клубу «Фієста» Валерія Третяк та Павло Григор’єв, вони тренуються під керівництвом Геннадія Шевцова.

Друге відділення також було видовищним. Перше місце в одній із наймолодших категорій «Ювенали Н» посіла пара організаторів турніру Андрій Масленников та Аліна Алдошина. Абсолютними переможцями як в європейській, так і в латиноамериканській програмі стала пара Марія Шварнева та Данил Лісоволенко, танцювальній клюб «Класік», керівник Олег Гущін. Досить передбачуваною стала перемога в категорії «Молодь + Дорослі С St» спортсменів Олександри Шевченко та Сергія Пархоменка з танцклубу «Динамо-Запоріжжя», керівником якого є Руслан Шевченко. І заключній категорії другого відділення «Дорослі рейтинг» латиноамериканська програма перемогу здобули харківчани Марина Селіонова та Сергій Ряшенцев з танцклубу «Супутник», керівник Сергій Францен.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко