Запоріжці знову «сушили» свої фотороботи

Уже втретє в нашому місті відбувається вільний виставковий проект «Сушка». Місцем зустрічі знову обрали двір дому імені Макса Гранта. У неділю, 30 вересня, всі бажаючі могли насолодитися цією подією за невелику плату – п’ять гривень.

Запорізька «Сушка» зібрала під відкритим небом як професіоналів, так і аматорів. Перші вказували на зворотньому боці робіт свої координати, а другі залишали лише невеликі послання до майбуднього власника фото.

За декілька хвилин у відносно невеликому дворі всі білизняні мотузки рясніли фотографіями, малюнками та віршами. Продемонструвати творчий бік своєї натури бажали якомога більше присутніх. Фото, що сподобалося, можна забирати з собою. Для цього всановлювалася попередня бронь на роботи, що позначалася відповідним написом.

Організатори сподівалися, що таким чином фотороботи зможуть провесіти хоча б деякий час. Однак забрати заброньовані роботи вдалося не всім – від більшості фото наприкінці виставки залишилися лише прищіпки.

У межах «Сушки» відбувся книжковий «Фримаркет» – безкоштовний ринок або обмін книжками. Хтось приносив класичну літературу, хтось підручники, а хтось і комікси – кожен присутній міг обрати щось відповідно до свого смаку.

Окрім того, гості могли покуштувати бублики та солодке частування, взяти участь у майстер-класі ручних виробів від власниці майстерні «Бусік» Катерини Бєлоусової, відвідати арт-барахолку та послухати приємну музику.

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».
Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олена Русінова
Фотоальбом