Подкаст «Персонажі». Герой №5 – член Європейського молодіжного парламенту Анастасія Яновицька

Перша сесія Школи європейських студій, яка проходила з 6 по 10 березня, зібрала 40 найкращих студентів з усієї України, аби вони з перших вуст послів, дипломатів та всіх тих, хто причетний до ЄС, дізналися про особливості інтеграції України в європейський простір.

Перший день школи пройшов у Представництві Європейського союзу в Україні, де студенти зустрілись з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінським, керівником відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Золтаном Салаі, керівником сектору освіти, науки і технологій та інформаційного суспільства Представництва ЄС в Україні ong style=”font-size: 12px;”>Вірою Рибак, заступником генерального директора Центру Разумкова, колишнім заступником міністра закордонних справ України (2009-2010) Валерієм Чалим та багатьма іншими.

Конкурс на участь у школі пройшли студенти з Києва, Львова, Донецька, Луцька, Рівного, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя. Одна з учасниць, активний член Європейського молодіжного парламенту Анастасія Яновицька погодилася розказати «Порогам» про молодь, яка позитивно налаштована на інтеграцію України у європейський простір. 

Фото надані організаторами

 

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Юлія Осиновська