Картини весняного циклу Дмитра Разіна виставлені в залі Союзу художників

Запорізька організація Національної спілки художників України 7 березня презентувала виставку молодого художника Дмитра Разіна під назвою «Весна».

Назва виставки говорить сама за себе, адже художник представив не просто картини, а пейзажі рідного міста саме в період приходу найромантичнішої пори року. Полотна вражають своїм об’ємом та рельєфністю, адже автор писав маслом. Яскраві та живі ілюстрації заполонили перший поверх виставочного залу Союзу художників. Як зазначає автор картин, ця виставка збиралася протягом п’яти років.

Чимало тут ілюстрацій і зимових пейзажів. Дмитро Разін передає повсякденність настільки реалістично та атмосферно, що з легкістю можна впізнати ту місцевість, яку він зображує.

На відкритті виставки зібралися віртуози своєї справи та колеги самого художника.  Вразив той факт, що серед присутніх були люди різних вікових категорій – від підлітків до літніх людей.

Керівник Союзу художників Ірина Гресик зазначила: «Не зважаючи на те, що  Дмитро тільки рік входить до нашої спілки, вся наша мистецька сім'я встигла полюбити його. Адже Дмитро  дуже здібний, нехай і молодий, але цілеспрямованим митець. Тому саме ця виставка втілена в життя. Його картини ввібрали в себе неповторний призвук весни».

Виставка триватиме протягом місяця.

 

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Юрчук