Творче об’єднання «Вермут» організувало літературний вечір із ароматом жасминового чаю

Літературний вечір від молодого творчого об’єднання «Вермут» в арт-галереї «Ленін» відбувся 13 квітня. Проводила вечір юна поетеса Вероніка Петрик, що невдовзі й сама виступала перед публікою.

Першою з виступаючих була Капу Кай. Чуттєва дівчина зачитувала поезії ліричного спрямування. Потім свою творчість публіці представили Василь Косурнатус, Антон Корж, Маргатрита Саммер, Марина Терещенко. Поезія виявилася різноплановою як за жанрами, так і за тематикою.

Так, наприклад, однин із поетів вечора Василь Косурнатус взагалі говорив більше прозою. Самі ж його вірші  виявилися досить самобутніми, адже, як зазначив сам автор, є «постмодерними». В деяких навіть присутня  ненормативна лексика та лексизми, на що Василь заявив: «Основна функція літератора – писати, ввести в оману, а читачі нехай потім сидять зі словником і розшифровують».

Дебютатном цього вечора виявися Вячеслав Макушинський, котрий презентував не тільки свої вірші, а й авторську музику та пісні.

З усіх сторін лунала музика, в повітрі літав легкий аромат жасмінового чаю, а в перерві адміністрація пригощала всіх бажаючих пирогом.

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Юрчук
Фотоальбом