«Океан Ельзи» виступить у Запоріжжі 14 червня

Українська група «Океан Ельзи» офіційно оголосила деталі майбутнього альбому. Диск отримав назву «Земля». Його реліз відбудеться на початку літа.

В підтримку альбому пройде масштабний концертний тур, який охопить понад сімдесят міст України, Росії, країн Західної Європи та США.

Цей альбом не схожий на попередні. Рік від року «Океан Ельзи» стає ще  краще – в їхній музиці з'являється щось нове, тексти стають усе потаємніше й глибше. Вони, як дороге вино, з розкривають свій смак, не прагнучи подобатися всім, розраховуючи лише на певну нішу слухачів.

ify;”>
Ті, хто слухають «Океанів», в більшій мірі, глибокі, чуттєві натури, здатні відчути та оцінити те, що вкладено в музику й вірші гурту.

Це восьмий альбом «Океану Ельзи», не рахуючи синглів і проектів Святослава Вакарчука. Першою ластівкою альбому стала пісня «Обійми», яка за короткий час піднялася на вершини хіт-парадів.

Зазначимо, що в запоріжців 14 червня буде можливість насолодитися музикою легендарної української групи. Концерт відбудеться о 19.30 на стадіоні «Славутич-Арена».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Крат