«Сушка» з морськими мотивами пройшла в дворі будинку Макса Гранта

Продемонструвати свої фотороботи, поділитися враженнями, обмінятися книжками запоріжці змогли на сьомій «Сушці». Це була перша «Сушка», на яку мені вдалося потрапити. Неділя, 14 червня, початок о 16:00. Зустріч уже традиційно в гостинному дворі будинку ім. Макса Гранта.

Прийшла на 15 хвилин раніше, аби подивитися, як сходяться люди. Першими зустріла, школярів у строкатому одязі, оскільки дресс-код заходу – смугасті речі та все, що має стосунок до морської тематики. Вхід до двору також був прикрашений по-морському: кораблики з картону, рибки, блакитні кольори.

Натягнуті мотузки ще пусті, столи для книжок тільки почали заповнюватися, однак столики з кексами, тістечками, японським чаєм відразу привернули увагу людей.

Також було можливість відвідати арт-барахолку, де охочі змогли придбати мило ручної роботи з додаванням натуральних олій, меду, кави, відвару лікарських трав, вітамінів та інших корисних для шкіри компонентів. Були радощі й для любителів коміксів: на лавці розклали різноманітні видання цього жанру, які можна було придбати, а в подарунок отримати один безкоштовно.

Мене зацікавив червоний стіл із написом «Японський чай». Там можна було скуштувати заварні тістечка з японським кулінарним чаєм Матча, посмакувати  холодним чаєм Sacurambo Vert та желе із зеленого чаю Сенча.

Поки я все розглядала, мотузки почали заповнювати фотографіями. Їхній розмір був різний – від 10х15 до 30х40 см. Автори залишали на звороті координати для зв’язку або незвичайні послання їхнім майбутнім власникам.

Людей ставало все більше, крім школярів, були дорослі з дітьми й закохані пари. Не обійшлося й без маленького казусу, який трапився в розпал події. Декілька мотузок з фотороботами впали на підлогу, але цей недолік швидко усунули.

«Сушка непогана. Є свої полюси, але попередня була краща. Зараз майже всі фото 10х15, а тоді таких було дуже мало. Та й мотузочки заповнені не всі», – зазначили запоріжанки Олена та Альона.

Цього разу не можна було бронювати фотографії, а знімати з мотузки знімки, що сподобалися, дозволили лише о 18:00.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дар’я Сімутіна
Фотоальбом