Виробляйте звичку діяти

 

Люди , що домоглися успіху у своїй професії , мають одну спільну якість – вони діють і отримують результат . Ця здатність переважає над інтелектом , талантом , умінням визначити свій дохід і темп досягнень . Незважаючи на простоту твердження, тільки дуже обмежена кількість людей здатна досягти результату . Звичка діяти – звичка відразу втілювати ідеї в дії – основа отримання результату. Не чекайте ідеальних умов.
 
Якщо ви будете чекати , поки умови не стануть ідеальними , ви , ймовірно , ніколи не почнете діяти. Завжди буде щось , що заважатиме вам . Або призначення часу не те , або місце , або занадто велика конкуренція . У реальному світі немає ідеального часу починати справу. Ви повинні почати діяти і вирішувати виникаючі проблеми. Саме краще час було торік . Другий шанс – прямо зараз . Живіть у сьогоденні.
 
Зосередьтеся на тому , що можете зробити в даний момент . Не турбуйтеся про те , щоб ви мали зробити тиждень тому або що будете робити завтра . Єдиний час , які ви можете змінити – справжнє. Будете багато думати про вчора і завтра – нічого не доб'єтеся.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Наталья Кирьянова