Сьогодні затримали Анісімова

Сьогодні на сайті МВС України,  з’явилася офіційна заява про затримання у Києві Євгенія Анісімова.

На сайті у відкриту правоохоронці називають його кримінальним авторитетом міста Запоріжжя.

За словами прес служби МВС «Спецоперація із затримання кримінального авторитета відомого під прізвиськом “Анисим” проведена Головним управлінням по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Його разом з охоронцем затримали у Києві в аеропорту Бориспіль. Бійці спецпідрозділу “Сокіл” діяли миттєво, тому чинити опір підозрювані шансу не мали.

Затримання відбувалося у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України ( Вимагання). Санкція цієї статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.»

На цю заяву на сторінці Facebook цікаво відреагував Євгеній Черняк «Анисим- давай, до свидания…! Запорожские поймут. Сегодня ,21 октября,день Освобождения Запорожья от бандитских захватчиков. МВД- всеобщее уважение!» а трохи пізніше «Не по хуану оказалось сомбреро… Завтра в Запорожье объявлен праздничный день, народные гуляния и салют в честь милиционеров, честно выполняющих свой долг!»

Можливо це лише збіг обставин але п’ять днів тому, пройшла прес-конференція Ярослава Пижинського, екс-директора мелітопольського заводу «Продмаш». На якій вин виступив із скаргою, стосовно не правових дій силових структур Запоріжжя,  та його незаконне ув’язнення з метою захоплення  його бізнесу. За неофіційними даними Євгеній Анісімов сприяв визволенню Ярослава Пижинського з місцевого СІЗО.  І за деякими неофіційними джерелами викладеними в мережу того ж дня  «зараз Владимир Серба, Євгеній Соприкін і Олесандр Степанов, замість того щоб розбиратися із розслідуванням резонансної справи, готують відповідні дії у бік Євгена Анісімова, який надав Пижинському юридичну підтримку ». А вже сьогодні Євгенія Анісімова затримують.

Тому залишається лише чекати чим закінчаться «розборки»  владних осіб, а тим часом на YouTube вже з’явилися перші відео начебто з обшуку офіса Євгенія Анісімова.

http://youtu.be/1DDgkOgtCCc

http://youtu.be/AuBIwTIBVBg

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Сергій Полюшко