Святкуй з Coca-Cola!

За останні роки бренд "Coca-Cola" став справжнім спонсором новорічних свят. Вже з початку грудня усі чекають улюбленну рекламу "Свято наближається" і щороку вона дійсно приносить новорічний настрій усім, хто її побачив.

Також кожного року перед зимовими святами "Coca-Cola" дарує подарунки своїм шанувальникам, для цього потрібно або відправляти коди, або збирати кришечки. 

Цього року і я вирішила спробувати взяти участь у цій акції. На кожній кришечці надруковано кількість балів (в основному – це 2 бали), щоб отримати одного з полярних ведмедиків-олімпійців, бо саме ця серія іграшок присвячена Олімпійським іграм 2014, потрібно зібрати 12 балів.

Щоб отримати одну зі склянок, потрібно було зібрати 6 балів.

idth: 450px; height: 366px;” />

Все було добре поки я нарешті не зібрала потрібну кількість баллів і пішла отримувати свої довгоочікуванні скляночки! Тоді я ще не знала, що це не так просто зробити, як хотілося би.

Я прийшла в пункт обміну, який знаходиться в супермаркеті "Амстор", що розташований в ТРЦ "Аврора". Зайшовши туди, дуже гарна та доброзичлива дівчина, яка стоїть за столиком обміну, попередила мене про те, що кришечки почнуть обмінювати о 16.00 (я була там приблизно о 15.30) і вказала на чергу, в якій о тій порі вже стояло чоловік 50. Ну добре, я зайняла чергу та пішла у своїх справах. Повернувшись о 16.30, я побачила, що черга не зрушила з місця. До тієї дівчини вже приєдналися два хлопці. Один з них повідомив людям, що вантажівка з подарунками вже прямує до "Амстору" з Шевченківського району. Почекавши ще пів години я підійшла до дівчини і запитала, а де ж машина?! З Шевченківського району їхати хвилин 15, на що дівчина відповіла, що вони взагалі не знають приїде ця машина сьогодні чи ні, їм сказали "не разводить панику" і все на цьому. А на той час в черзі вже стояло чоловік з 200. Ось так! І тепер сиджу я вдома зі своїми кришечками!

З наступаючим Новим Роком! Святкуйте з Coca-Cola!wink

 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олька Ганюкова