Дебати за главу міста Запоріжжя

Як повідомляє Запорізька міська рада цього року 26 кандидатів на посаду міського голови. Сайт zp.depo.ua пише що основними кандидатами є діючий міський голова Олександр Сін, представник Рината Ахметова – головний інженер комбінату “Запоріжсталь” Володимир Буряк та народний депутат України від Блоку Петра Порошенка і за сумісництвом ректор Запорізького Національного університету Микола Фролов. Запоріжжя вже на повну готується до місцевих виборів (нагадаю, що згідно з новим Законом “Про місцеві вибори” кандидати не можуть йти самовисуванцями, а будуть балотуватися лише від партій). Почну з нашого діючого мера, він дуже патріотична людина його вчинки говорять за це. Ось наприклад  нещодавно він поїхав до зони АТО, його вразив героїзм цих хлопців і він теж захотів внести свій внесок у справу захисту нашої Батьківщини. Як на мене,  це дуже хоробрий вчинок та характеризує його, як людину! Зараз же він шукає політсилу, яка висуне його кандидатом. При цьому, бургомістр додає, що хоче, аби це була маловідома і зовсім не впливова партія, бо він мріє зберегти власну політичну незалежність  «я хочу, щоб мене правильно розуміли. Чим більше на мене тиснуть різні громадські організації, тим більше в мені міцніє бажання піти на вибори і виграти », – заявив Сін.

Щодо Володимира Буряка- ця людина дуже турботлива. Приклад цієї турботливості відчула також і моя родина. У нас протікав дах, батько звернувся до Володимира Буряка, і через тиждень нам його відремонтували! Він сказав “Місто – це не тільки заводи, підприємства, будівлі, парки та сквери. Місто – це, насамперед, люди. Головне достоїнство Запоріжжя – це ви. Кожен з вас. Сила Запоріжжя – це люди. Я завжди був у цьому впевнений. За останні місяці я зустрівся з тисячами городян, я відчув підтримку людей. Тому я йду в мери. Іду, щоб перемогти злодійство і той повний хаос і байдужість, які зараз панують в місті. Я йду в мери, щоб довести: міська влада може любити своє місто і поважати людей “.

Фролов Микола Олександрович дуже безкорисна людина він хоче дати людям по максимуму. Неможливо не відмітити його благочинні справи та бажання робити все найкраще. В інтерв’ю він висловив думку на перебудову міста. При цьому кандидат назвав себе безпартійним, а свою політичну діяльність пояснив винятковою турботою про перебудову Запоріжжя: “За останні п’ять років наше місто було безсовісно пограбований і приниженим. Повернути йому колишню міць і авторитет- першочергове моє завдання”.

Більше того, Микола Фролов демонструє свою передвиборну програму: “У мене є програма, яка обов’язково буде презентована. Вважаю, що той, хто йде на вибори без програм, без ідей, без розуміння своєї перспективи – в кращому випадку шахрай” . При цьому він є чудовим керівником, піклуючись про своїх студентів та викладачів ЗНУ. Він гарний приклад людини, яка може змінити майбутнє на краще.

Тож цього року нас чекає дуже гостра боротьба за голову міста Запоріжжя!

Автор: Данил Валуєв