Варто тільки захотіти

БезымянныйНа сьогоднішній день тема схуднення актуальна майже для всіх підлітків.
Кожен з нас хоче мати гарний вигляд та струнке тіло. Але не кожен знає, як правильно досягти цієї так званої запоруки успіху.

Більшість підлітків в наш час хочуть все і відразу. Їх „поїдають” реклами в соціальних мережах. Кожен другий, а особливо дівчата, шукають собі тижневі дієти, сподіваючись що реклама -7 кг справжня. Але вони не замислюються над жорстокістю такого харчування. Ніхто досі не може зрозуміти, що короткі дієти дають зворотній ефект. Тобто якщо навіть ви за тиждень схуднете на декілька кілограмів, то ці кілограми вам і повернуться тільки в рази більше, ніж було. І тоді починаються істерики, депресії і деякі не витримують і перестають взагалі харчуватись, доводячи себе до стану анорексії.

З власного досвіду, я розумію як важко дотримуватись просто здорового харчування та чекати місяцями поки зайва вага вас покине. Але все ж таки, я також знаю, як впливають на стан здоров*я та шкіри жорстокі дієти. Шлунок звужується, перестає нормально функціонувати, шкіра тіла значно  погіршується та приймає блідий відтінок. Починаються проблеми з випадінням волосся та зубами. Також змінюється психологічний стан, постійні стреси, переживання. Деякі, навіть вганяючи себе в депресію забувають про соціум і залишаються самотніми.

Але, якщо ви дійсно хочете мати гарний, а головне, здоровий вигляд та струнке тіло, рішенням вашої проблеми може стати саме здорове харчування та спорт! І тільки таким чином ви досягнете своїх цілей в конструюванні свого тіла.

Автор: Ольга Янько