Громадянський шлюб

bbC9GcFms28У сучасному суспільстві громадянський шлюб розповсюджене явище. Такий вид відносин важливим для закоханих. Це дає змогу зрозуміти людям, чи витримають їхні почуття побутові випробування, чи зможуть вони знайти компроміс у конфліктах і прислухатись до порад один одного. 

Коли закохані мають бажання проводити більше часу поруч, піклуватися один про одного, вони починають жити спільно, маючи різні вподобання у побуті. Але якщо для людей почуття сильніші за сімейні негаразди, вони знайдуть вирішення будь-якої проблеми. А пара яка не витримає цього випробування, розійдеться. Громадянський шлюб показує на скільки закохані готові до подальшого життя разом. 
Яскравим прикладом цього може слугувати історія кохання всесвітньо відомої співачки Анни Герман. Вона зі своїм чоловіком Збіґнєвом Тухольським жила щасливо у громадянському шлюбі 12 років. 

Також можу привести приклад з власного життя. Моя бабуся після невдалого шлюбу живе з іншим чоловіком вже 32 роки документально не оформляючи свої відносини. 
Отже, громадянський шлюб має право на існування, що підтверджується низкою доказів. 
Тому що шлюб це не тільки документальне оформлення, але і взаємоповага, вміння дослухатися один до одного, йти до спільної мети та виконувати спільну справу.

Автор: Юлія Сіра