Ворскла розгромила Карпати

cropВорскла на цей матч виходила дуже мотивовано, адже щоб вийти в Лігу Європи полтавцям необхідно було лише перемагати, що вони власне і зробили.

Перший тайм пройшов нудно, до голу Ворскли на 37 хвилині гольових моментів взагалі не було, вся гра проходила в центрі поля. На 37 хвилині Коломоєць віддав гольову передачу на Скляра і той використав свій момент, забивши свій перший гол в сезоні. В Карпатах в першому таймі взагалі був лише один момент, але Бланко-Лещук не зміг його використати.

В другому таймі моментів було побільше, Ворскла віддала ініціативу Карпатам, а при можливості виходили в контратаку, а таких було вдосталь. Ворскла могла забити ще на початку другого тайму, але «ворскляни» реалізували свій момент лише на 68 хвилині, коли Хльобас вдало переграв Мисака і зробив рахунок 2-0. Далі вже Ворскла володіла перевагою, а Карпати і до воріт суперника не могли дійти. Свій третій гол Ворскла вже забила дуже легко, Коломоєцьзабивав вже в пусті ворота суперника, саме так рахунок став 3-0.

Автор: Олексій Малиш

Фото: sport.bigmir.net