UNIVERSITY TALKS: у Запоріжжі студентам розкажуть, як запустити власний проект

Сьогодні, 28 жовтня, у Запоріжжі відбудеться друга конференція “University Talks” (“Університети говорять”), на якій всі, хто мріють запустити власний проект, зможуть дізнатися відповіді на важливі запитання.

Протягом чотирьох годин в форматі “TED Talks” (кожен виступ по 18 хв) молоді й успішні провідні фахівці соціального маркетингу, підприємці, медіа-магнати і співробітники міжнародних грантових організацій поділяться власним досвідом у створенні, просуванні та монетизації нових проектів як на місцевому та національному рівні, так і на рівні Європи і Америки.

Початок заходу о 16:00, великий конференц-зал “Славутич-Арени”
Участь безкоштовна, але за попередньою онлайн-реєстрацією:  https://goo.gl/Z2bkC6

ЦІКАВО, ЩО...

Фонд “TED” із 1984 року проводить конференції, для яких обирає найцікавіші теми і найбільш інноваційні ідеї. Наприклад, щойно випущений Macintosh презентували саме на першій конференції “TED”. Саме там світ вперше побачив інноваційний компакт-диск від Sony, а фахівець зі штучного інтелекту Марвін Мінський роз’яснив нову модель розуму.

Кожен виступ на такій конференції називається “TED Talk” і згодом стає доступним онлайн. Зараз на сайті можна знайти вже понад 400 відео.  Офіційний блог TED Blog опублікував список Топ-20 лекцій усіх часів за кількістю переглядів, зібравши статистику з TED.com, Youtube, iTunes, Hulu, вбудованих фреймів, кількості завантажень тощо.