«Дивосвіт» зібрав кошти на кардіообладнання

Міжнародний фестиваль талантів «Дивосвіт» відбувся 22 жовтня  в ДК ім. Кірова за ініціативи організації «Наше щасливе життя» та міжнародного центру «Світ очима дітей». Фестиваль  привернув увагу і зіркових гостей: Стаса Шуринса, Ніни Матвієнко та Дмитра Скалозубова, які завітали на концерт.

Поряд із зірковими гостями, виступали танцювальні, театральні , інструментальні та вокальні колективи: «Юнона», «Терпсіхора», «Весняночка», «Білосніжка», «Стожари», «Чорна пантера», анімаційні проекти студії «Арт Ю» (малюнки на піску) та робота наймолодшого аніматора на фестивалі Данила Іткіна, якому всього три роки. Учасників фестивалю нагородили: вони отримали грамоти, торти та навіть купони на знижки. Концерт сподобався не тільки запорожцям, але й самим виконавцям:

«Перший фестиваль, Всеукраїнський, ми провели 26 березня цього року. Приїжджали молоді зірки з Києва та були запорізькі учасники. Цього разу фестиваль інший –  присутні й міжнародні колективи»,  – розповів один з організаторів фестивалю Олександр Халай.

Мета  проекту – допомога дітям: цього разу збирали кошти на придбання реанімаційного кардиообладнання  для запорізької міської дитячої лікарні №5.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Валентина Обухова