В ЗНУ визначили чемпіонів гри «Що? Де? Коли?»

Команда факультету журналістики ЗНУ «Уверенно» також впевнено взяла першість серед інших студентських команд. В категорії «Студентські команди» друге місце посіли «Нагайцы» з нагайського аграрного коледжу Приморська, а третє – команда «105 по Реомюру», що складалася зі студентів факультета менеджменту ЗНУ.

В категорії «Старша шкільна команда» перше місце посіла збірна організації «Аccent IQ» команда «HIKE-hope», друге і  третє місця дісталися командам технічного ліцею Жовтневого району «Тендер второго порядка» і «No name team» відповідно. В категорії «Молодша шкільна команда» першість вибороли КЭП-1 (школа №103), друге місце посіли «Шумахеры» (школа №109). Азарту і цікавості грі додав той факт, що окрім школярів і студентів за перемогу змагались також керівники команд. В категорії «Команда керівників» перемогла команда  Комунарівського району.

За словами організатора, керівника Запорізької обласної молодіжної громадської організації «Прес-центр «Акцент» Віктора Мокшанова, всі 55 команд показали себе конкурентоспроможними і до останнього запитання змагались за перемогу.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Ганна Тронь