Поліна Остапенко отримала підтримку медіа

Підтримку хворій на патологію жовчовивідних шляхів Поліні Остапенко висловили запорізькі медіа у вівторок, 22 листопада 2011 року. Під час прес-конференції, присвяченій проблемі пошуку грошей на операцію дівчинці, організатори закликали журналістів посприяти у висвітленні ситуації.

«Ми зверталися до численних меценатських та спонсорських організацій України, але не знайшли жодної допомоги. Тепер вся надія на городян, яким не байдужа чужа доля. Нам вже вдалося за декілька днів зібрати значну суму – сподіваємося, ми знайдемо усі гроші», – зазначила «Порогам» координатор волонтерського руху Альона Хлєбнікова.

Також свою підтримку сім’ї дівчинки висловили і популярні українські виконавці та групи, котрі виступатимуть 27 листопада у Палаці Спорту «Юність». «Хочеться сподіватися, що запоріжці відгукнуться та прийдуть на наш концерт. Тим більше, що ціна на квиток зовсім не кусається, якщо порівняти її з клубами міста»,- зауважив молодий співак та учасник шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян.

Свою згоду у виступі в Запоріжжі, крім Арсена Мірзояна вже висловили співачки Тоня Матвієнко та Наталя Гордієнко, гурти «Тартак» та «Хорта». Квитки можна завчасно придбати у Палаці Спорту «Юність» та у волонтерів.

Усю інформацію про можливість допомогти ви можете отримати в групі соціальної мережі "ВКонтакте"

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Костянтин Андрєєв