«Х-фактор» відібрав запорізьких співаків

Кастинг співочого шоу «Х-фактор» відбувся 26-го лютого в БК Кірова. Всі, хто заздалегідь зареєструвалися на сайті шоу, мали змогу взяти участь у дійстві.

«Я вперше брала участь у подібному кастингу і неймовірно хвилювалась! З самого ранку тут був дуже великий потік людей, що додало ще більшого страху та азарту. Виснажливим видався процес реєстрації, якось все неорганізовано. А загалом мені сподобалось. Це цікавий досвід», – поділилася своїми враженнями учасниця кастингу Марія Науменко.

Кастинг розпочався о 9.00 і тривав до ночі. Прослуховування відбувалось одночасно в декількох залах, однак тривало не більше п’яти хвилин на учасника. Співочий талант запоріжців оцінювали продюсери шоу. Співаки повинні були виконати дві пісні а капелла. В залі були присутні лише журі та учасник, нікого стороннього не впускали.

Результати відбору поки що невідомі. Їх обіцяли повідомити у червні.

Довідка «Порогів»

Х-фактор – це українська версія британського проекту «The X Factor», який успішно виходить вже три сезони поспіль. У першому сезоні перемогу здобув дев’ятнадцятирічний боксер  Олексій Кузнецов з Макіївки. Другий сезон приніс перемогу  тридцятитрьохрічному вчителю фізкультури Віктору Романченку.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анастасія Овсюк, Олена Наталуха