Серед запорізьких танцюристів визначили «лідерів»

У спорткомплексі Запорізького національного університету 11-го березня відбулися відкриті змагання зі спортивних танців «Leader Cup – 2012». У заході взяли участь спортсмени з Запоріжжя та області. Організаторами виступили керівники танцювально-спортивного клубу «Leader» Дмитро Гончаров та Тетяна Луценко.

Крім традиційних парних танцювальних категорій, дівчата, які не мають партнерів, продемонстрували свої вміння в категорії «Соло». Однією з цікавинок змагання стали «Кубок віденського вальсу» та «Кубок джайву».

Переможцями наймолодшої вікової категорії «Супер бебі» стали Костянтин Можайський та Станіслава Семенова (м. Мелітополь). Владислав Макаренко та Дарина Бикова, вихованці запорізького танцювального клубу «Овація», посіли перше місце в категорії «Ювінали 2 Е St». Кубок серед найстарших танцюристів категорії «Молодь + Дорослі С La» дістався спортсменам танцювального клубу «Leader» Олександру Ткаченку та Марії Кулачко.

Всім спортсменам, які брали участь у змаганні, подарували солодощі. А переможців нагородили почесними дипломами, медалями, кубками та подарунковими сертифікатами.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко