Через вибухи в Дніпропетровську запорізька міліція працює в посиленому режимі

Посиленим режимом роботи відреагували запорізькі правоохоронці на вибухи, що прогриміли сьогодні в Дніпропетровську. Як повідомляє прес-служба УМВС України в Запорізькій області, в регіоні організовано цілодобове патрулювання населених пунктів, під особливою увагою міліціонерів людні місця: вокзали, зупинки громадського транспорту, базари, магазини.

Тим часом інформаційні агентства повідомляють про затримання перших підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську, в результаті яких постраждало 27 чоловік. Вибухи прогриміли у центрі міста, де були закладені саморобні вибухові пристрої. За оцінками фахівців, характер отриманих поранень свідчить про те, що вибухові пристрої були безоболонкового типу, тобто не мали речовин ураження. А отримані травми спричинені уламками сміттєвих урн, де були закладені вибухівки, – повідомляє yu_svyaz_i_sayty_uaneta_.htm”>Liga.net. Проте офіційної інформації щодо типу та потужності вибухових пристроїв поки немає.

У Дніпропетровську зараз перекрито центр міста, правоохоронці перевіряють підозрілих перехожих, посилені перевірки й автомобілів, що виїжджають із обласного центру. До Дніпропетровська вилетіли перші особи силових відомств. 

Фото: Master_Tyre, gorod.dp.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги