Запорізькі танцюристи позмагались за кубок Ялти

Традиційні міжнародні змагання зі спортивних танців «Yalta Cup – 2012» відбулися з 30 березня по 1 квітня. В цей час готель «Ялта – Інтурист» приймав танцювальні пари з Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Херсону, Тернополю, Краматорську, Миколаєв та інших міст України й сусідніх країн.

Організаторами заходу стали віце-президент Асоціації спортивного танцю України (АСТУ), президент сімферопольського клубу спортивного танцю (КСТ) «Укрденс» Олександр Гладиш та керівник КСТ «Аргос» Петро Путілін.

Бронзові медалі, почесні дипломи та кубок отримали в категорії «Ювенали 1 St» Микита Фоменко та Євіта Штирова, танцівники запорізького клубу «Овація». В категорії «Юніори 1 D St» перемогла пара з Москви, клубу «Махаон» Андрій Стоцький та Наталія Поджидаєва. Перше місце в категорії «Юніори 1 С» європейської програми виборола пара з міста Запоріжжя танцювального клубу «Ритм» Олексій Гетало та Татевік Чибухчан.

У віковій категорії «Молодь + Дорослі С La» перемогла пара організаторів турніру Дмитро Сотін та Ксенія Задніпровська, а бронзові медалі в цій віковій категорії отримали запоріжці Олександр Ткаченко та Марія Кулачко. Абсолютними переможцями у віковій категорії «Молодь 1» європейської та латино-американської програми стала пара з міста Сімферополя, яка займається в клубі «Карнавал – Спартак», Павло Хондарь та Даяна Хеджазі. У категорії «Дорослі La» перемогу отримали Сергій та Дар’я Числові (Харків, танцювально-спортивний клуб «Вояж»).

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко