Опитування: без чого ви не можете уявити свого життя

Без сумніву, в кожного з нас є щось, без чого ми не можемо прожити ані хвилини. Що це за речі для звичайних студентів, намагалися з’ясовувати «Пороги».

Олена Млодзієвська, ЗНУ, біологічний факультет, 2 курс:

– Я не уявляю свого життя без мобільного телефону. Він уже встиг стати частиною кожного з нас, оскільки заощаджує наші сили, життєву енергію та час. До того ж, мобільний телефон дозволяє завжди бути на зв’язку з друзями та близькими людьми.

Геннадій Матвієнко, ЗНУ, факультет журналістики, 2 курс:

ify;”>
– Це доволі складне запитання. Напевно, щоб на нього відповісти, потрібно залишитися без чогось, а потім уже зі стовідсотковою впевненістю дати відповідь.

Даря Симутіна, ЗНУ, факультет журналістики, 1 курс:

– Складно уявити власне життя без рідних, друзів та коханої людини. Без них я – вже не я. Саме вони здатні зробити моє життя яскравішим, наповнюючи його кожного дня позитивними емоціями.

Костянтин Андрєєв, ЗНУ, факультет журналістики, 2 курс:

– Я не уявляю свого життя без справи, яка мені подобається. Якщо я не буду робити те, що хочеться, то через деякий час в мене почнеться апатія, а потім депресія. Супутниками улюбленої справи в мене завжди була музика та книжки.

Яна Чівільова, ЗНУ, факультет журналістики, 2 курс:

– Мені важко уявити своє життя без того дня, коли я можу прокинутися, відчути, що я жива та здорова, що з моїми близькими все добре, моя кохана людина поруч, а сама я маю всі можливості для того, щоб жити та розвиватися.

Микола Бондаренко, БДПУ, факультет технологій, інженерної та компютерної графіки, 4 курс:

– Я не уявляю свого життя без кохання. Я вважаю, що той, хто нікого не кохає, нещасний. Любляча людина набагато добріша до оточуючих. Кохання допомагає нам жити повним життям, прагнути до нових звершень, а також дає підтримку у всіх починаннях.

Катерина Баранова, ЗДІА, факультет будівництва та водних ресурсів, 3 курс:

– Для життя потрібно багато чого. Насамперед, здоров’я (як фізичне, так і моральне), коло знайомих, бо неможливо йти по життю одній, а також саморозвиток у різних сферах, бо життя не стоїть на місці. До того ж, не можу уявити свого життя без нових знахідок та власного вдосконалення.

Роман Кодак, ЗНТУ, факультет гуманітарно-правовий, 1 курс:

– Свого життя я не уявляю без дружби. Адже друг – це та людина, яка в різних ситуаціях допоможе та підтримає тебе. Друг – це той, кому можна розповісти про свої страхи та вподобання. Я вважаю, що справжні друзі і є тим сенсом життя, який всі шукають.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Марина Тітова