На вулицях Запоріжжя встановлять відеоспостереження

У Запоріжжі в місцях масового скупчення встановлять 42 камери відеоспостереження (15 поворотних і 27 стаціонарних). «Всевидяче око» нависне над площами Радянська, Свободи, над парками Перемоги, Гагаріна і в багатьох інших містах.

За результатами тендеру, право займатися цією «нелегкою» справою дісталося товариству з обмеженою відповідальністю «Марка». Вартість угоди склала 2,4 млн. грн. – досить солідна сума, чого, на жаль, не можна сказати про статутний фонд названої вище фірми, який сягає аж 50-ти гривень. Про це повідомляється на ресурсі НАШІ ГРОШІ.

У пункті 65 Положення про організацію бухгалтерського обліку і звітності в Україні сказано:

yle=”text-align: justify; “>
ТОВ «Марка» має власний сайт (було б, напевно, дуже дивно, якби IT-компанія його не мала). На ресурсі можна прочитати купу цікавої інформації про роботу підприємства. 

Непогано вдалося розігнатися засновникам з 50-ма гривень. Їхні імена, до речі, теж відомі: Юрій Лебедєв, Сергій Буслаков та Микола Шагаров.

Повідомляти мешканців про встановлення спостереження місцева влада вочевидь не надто поспішає. За угодою, всі роботи мають бути завершені до кінця грудня, тож недовго нам залишилося гуляти без нагляду.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги