Хіп-хоп фестиваль «CPU Street Dance Fest» пройшов у Запоріжжі

Фестиваль  дитячого хіп-хопу «CPU Street Dance Fest» відбувся 14 грудня в спортивному комплексі «Спартак» на базі Класичного приватного університету. Серед учасників було десять молодіжних танцювальних колективів, які подарували глядачам досить незвичне для нашого міста шоу.

Це свято енергії, динаміки та сили відвідали, однак, небагато людей, більшість з яких прийшли підтримати або своїх дітей, або друзів-однокласників. Однак ті, хто прийшли на фестиваль, не пожалкували, бо побачили дійсно високий рівень танцювальної майстерності як учасників, так і запрошених колективів, серед яких  був театр танцю «Новий стиль» та колектив «GreenWay».

ht: 133px; float: left; margin-right: 10px;” />Ще одними гостями танцювального змагання стали професійні танцівники-судді: Олексій  Нечет, Ігор Стратиєнко, Денис Ляпунов, Євгеній Рогозенко. Вони не тільки продемонстрували свою майстерність у хіп-хоп-батлах, а й всіляко підтримували учасників.

Самі організатори наголошують на тому, що  зі своїм завданням – створити гарний сучасний захід, який не був би комерційним, а націленим винятково на благодійність, – вони впоралися. Головний ініціатор та організатор заходу Інна Лепьохіна зазначає: «Идея, на самом деле, очень проста. У меня давно зародилась такая мечта. Я знаю, что для нашего университета это не формат. Как правило, у нас проводятся культурно-массовые мероприятия другого плана. Хочется отойти от этого, сделать что-то оригинальное и при этом  благотворительное».

Процес організації події теж був не з найлегших, особливо з точки зору репетицій, технічної бази. Однак, як говорить Інна Лепьохіна, дуже допомогли у цій справі ректорат, тренери та друзі-танцівники.

Учасникам фестивалю сподобалися й ідея, й організація заходу. Алія Хадієва з колективу «Disset» зазначила: «Нам очень понравилось. Почаще бы подобные мероприятия устраивали. Организация отличная, а благодаря таким фестивалям поднимается танцевальная культура».

Колектив «Disset» має намір брати участь у подібних заходах і надалі. А Інна Лепьохіна зазначає, що й сама не проти організувати щось подібне наступного року: «Конечно мы планируем. Я думаю, что и зрителю это интересно, и для Запорожья неординарно. Немного в городе фестивалей бесплатных и  благотворительных, да еще и такого формата».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Валентина Обухова