Студенти ЗНУ обговорили шляхи подолання екологічної кризи з волонтерами AIESEС

У другому корпусі Запорізького національного університету 22 березня відбувся круглий стіл на підтримку важливих екологічних проблем, головними гостями якого були волонтери міжнародної організації  AIESEС.

Метою зустрічі став розвиток важливих ідей щодо збереження та охорони довкілля. Студенти з Бразилії, Італії, Індонезії, Угорщини та Німеччини поділилися досвідом у сфері екологічних наук та разом із українцями намагалися знайти шляхи подолання природничої кризи.

Присутні прослухали доповіді волонтерів, отримали відповіді на свої запитання та розробили план дій щодо стабілізації екологічного становища країни. На їхню думку, ситуацію ще можна змінити в кращу сторону, але основною причиною малоймовірності цього є недостатнє фінансування.

Вe:10px;”>олонтерка з Бразилії знайомиться з присутніми 

Гості та учасники залишилися задоволені дискусією.  Студенти ЗНУ показали високий рівень знань англійської мови та глибоку обізнаність у темі.

Робочий процес

Нагадаймо, волонтери молодіжної організації  AIESEС в межах проекту «Green Rush» працюють на базі ЗНУ протягом двох місяців та проводять заходи, що поширюють обізнаність громадян щодо екологічних проблем і залучають до їх вирішення.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Журба