Всеукраїнський молодіжній фестиваль реклами «GRANART» пройде в квітні на базі ЗНУ

Заради популяризації нових ідей майбутніх спеціалістів із реклами у Запорізькому національному університеті проведуть Всеукраїнський молодіжній фестиваль реклами«GRANART».

Реєстрація учасників уже почалася  і продовжиться до 23 квітня 2013 року. Для участі необхідно заповнити анкету та надіслати свої матеріли організаторам (детальнішу інформацію можна отримати тут). Конкурсна робота має бути представлена у вигляді відео-ролика чи друкованої реклами з представлених тем. З 26 до 28 квітня 2013 року походитиме сам фестиваль:

Так, 26 квітня учасники фестивалю у першому навчальному корпусі ЗНУ продемонструють аудиторії та членам журі свої роботи. 27 квітня вони матимуть можливість відвідати безкоштовні тренінги, майстер-класи та круглі столи, що проходитимуть на базі відпочинку ЗНУ (о. Хортиця). 28 квітня за підсумками та оцінками журі відбудеться нагородження переможців фестивалю.

Організатори заходу: студентська рада факультету журналістики ЗНУ за сприяння ректора ЗНУ Миколи Фролова та студентської ради ЗНУ.

«Ми хочемо посприяти розвиткові професійних навичок та якостей рекламістів-початківців, розвинути креативні молодіжні розробки, підвищити відображення соціальних цінностей у суспільстві. Ми створили безкоштовний Всеукраїнський молодіжний фестиваль реклами «GRANART», щоб у ньому могли взяти участь усі бажаючі», – прокоментувала мету заходу одна з організаторів фестивалю та член студентської ради ЗНУ Марина Курінна.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Крістіна Ралко