Журфак ЗНУ підписав меморандум про співпрацю з обласною організацією Спілки журналістів

Факультет журналістики Запорізького національного університету та Запорізька обласна організація Національної спілки журналістів України в п’ятницю, 28 лютого, підписали меморандум про партнерство та взаємодію. Ініціатива офіційного «узаконення» стосунків між двома структурами викликана, передусім, необхідністю об’єднання теорії з практикою.

«Без симбіозу теорії та практики не можна по-справжньому розбудувати професію журналіста… Сподіваюся, що завдяки нашим спільним зусиллям обличчя запорізьких засобів масової інформації засяють іншими яскравими променями, які принесуть наші студенти», – зауважив у вступному слові декан факультету журналістики ЗНУ, доктор філологічних наук, професор Володимир Манакін.

Метою підписання меморандуму є зміцнення стосунків між практикуючими журналістами та студентами журфаку ЗНУ, накреслення майбутніх широкомасштабних планів, робота з молодими журналістами та Школою молодих журналістів, яка функціонує на базі Запорізької облорганізації НСЖУ.

«Об’єднання зусиль вкрай необхідне. Ми розуміємо, що маємо рухатися назустріч один одному, щоб у результаті вигравала наша молодь, творча й талановита. Меморандумом передбачене проведення конкурсів, занять в університеті, прихід студентів і викладачів до редакцій, спільна практика», – прокоментувала меморандум відповідальний секретар Запорізької обласної організації НСЖУ Валентина Манжура.

Ознайомитися з текстом меморандуму можна тут.

Щоб прослухати живий звук із заходу, натисніть на кнопку «Play».

Фото: Андрій Клименко

 

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Полякова