У Запоріжжі відкрився сезон екстремальних розваг

Відкриття весняно-літнього сезону екстремальних розваг пройшло 30 березня на острові Хортиця. На заході зібралася невелика кількість людей. Причиною  цього, напевно, стали несприятливі погодні умови. Але учасники не засмутилися, оскільки холодна погода тільки підштовхувала до активної діяльності.

На екстремалів чекало багато розваг. Першою з них стало скелелазіння – люди різних вікових категорій намагалися підкорити чотири із запропонованих схилів. Досвідченим це вдавалося з легкістю, а новачкам довелося складнувато. Не обійшлося й без казусів. Декілька дівчат навіть зірвалися з дистанції на висоті чотирьох метрів. Обійшлося без серйозних травм, й на пам’ять про відкриття сезону екстремальних розваг вони взяли з собою тільки декілька синців.


Учасникам надали можливість випробувати себе й у слеклайні (проходження по вільному канату). Також всіх охочих поїли гарячими напоями з трав, а згодом запропонували попаритися в польовій бані.

З самого ранку й до вечора на Хортиці відчувалася динамічна атмосфера, яка супроводжувалася шаленим галасом та гарним настроєм.

Організатор події Віталій Марченко зауважив: «Ми збираємося для того, аби класно провести час, так би мовити, прокинутися від зимової сплячки. Полазити по скелям, походити по слеклайну, попаритися в бані – все це дарує шалений заряд на весь день та й на весь сезон. Адже, як кажуть, як сезон відкриєш, так його і проведеш!».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Юрчук