Запорізькі фаєри відкрили весняно-літній сезон шаленим вогнем

Відкриття весняно-літнього сезону фаєрів відбулося 30 березня в парку Перемоги. В заході взяли участь не лише місцеві фаєери, а й гості з Донецька, Києва та Мінська. Організаторами шоу виступила команда «Фламберг», яка й скликала друзів для шалено-вогняного початку сезону.

«Це вже добра традиція проводити такі заходи, – розповіла учасниця фаєр-команди «Фламберг» Тетяна Смолякіна. – Вже другий рік поспіль ми проводимо відкриття нового весняно-літнього сезону. На глядачів чекає феєричне шоу, гарний настрій і виступи найкращих фаєрів. У нас заплановано багато цікавого на теплий період, тож цей захід – лише початок великого сезону».

Усього понад тридцять представників «вогняного» руху порадували глядачів своїми виступами. Вони вражали трюками й танцями з палаючими віялами, поями, факелами, стафами й навіть великими хула-хупами.

«Я у великому захваті! Люди ковтають вогонь, дихають ним. Вони шалені! Це дійсно гарно та заворожуюче. Вони не просто жонглюють вогнем, ще й танцюють, і костюми вигадують», – прокоментувала захід глядачка шоу Анастасія Воскобойнікова

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анастасія Холод