Танцівники бально-спортивних танців позмагалися за кубок Ялти

Відкриті міжнародні рейтингові та класифікаційні змагання зі спортивних танців «Yalta cup – 2013» відбулися 19-21 квітня у місті Ялта. Спортсмени з різних куточків України та не тільки змагалися за кубок Ялти.

Організаторами змагань виступили керівники танцювальних клубів «Укрденс» і «Аргос» Олександр Гладиш та Петро Путілін.

Змагання «Yalta cup» давно встигли стати традиційними. Вони проводяться щороку, починаючи з 1996, і все набирають обертів: географія турніру значно розширюється, танцівники стають досвідченішими і навіть у спортсменів-початківці помітний неабиякий професіоналізм.

Танцівники дуже відповідально ставляться до підготовки: зачіски у партнерів та макіяж у партнерш завжди виконаний на професійному рівні, а сукні виблискують яскравими кольорами й стразами.

У перший танцювальний день змагалися здебільшого танцівники-початківці, в другий та третій – досвідченіші спортсмени.

У наймолодшій віковій категорії «Діти» (4-5 років) перемогли танцівники з клубу «Укрденс» Ксенія Пузікова та Евген Шаповалов. У категорії «Дорослі» латиноамериканської програми першість отримали харківчани Даря та Сергій Числови. А в європейській програмі цієї категорії перше місце зайняла танцювальна пара з Донецьку. Олена Абліцова та Олександр Каленюк займаються в клубі «Максимум» під керівництвом Максима Буланого, Катерини Спаситель та Кирила Васюка.

Фото: http://yaltacup.org.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко