Молоді журналісти вивчать ресурси сучасної блогосфери

Можливості Blogger.com, WordPress, LiveJournal, переваги та недоліки блогів як журналістського інструменту дізнаються журналісти-початківці на майстер-класі, що відбудеться 12 квітня в Запорізькому національному університеті на базі інтернет-порталу «Пороги».

Студенти факультету журналістики дізнаються про поняття «громадянська журналістика», вивчать особливості роботи блогів, вивчать можливості використання блогів для своєї професійної діяльності. В рамках майстер-класу журналісти-початківці освоять основні методи роботи з блогами, дізнаються про інструменти просування контенту в блогах, виявлять основні відмінності блогів від соціальних  мереж та професійної журналістики, створять власні блоги.

Майстер-клас проводиться в рамках проекту «Створення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з використання мультимедійних інструментів журналістами-початківцями» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Проводить майстер-клас Наталія Виговська.

Фото: doslyd.blogspot.com

 

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги