Благодійна фонд «Щаслива дитина» збиратиме пожертви в рамках програми «Банк добрих справ» у Запорізькій області

Ще з 11 вересня 2012 року стартувала всеукраїнська соціальна ініціатива «Укргазбанку» – «Банк добрих справ». Її основна мета – спільними зусиллями врятувати життя й здоров’я українців. Практичний результат ініціативи – допомога сотням малозабезпечених сімей, які опинилися в скруті.

Партнером всеукраїнської соціальної програми «Банк добрих справ» у Запорізькій області стала регіональна благодійна організація «Щаслива дитина». Про це громадськості повідомили на прес-конференції «Благодійність і закон», яка відбулася 9 квітня в прес-центрі ІА «ВЕСТИ-ИНФОРМ». БФ «Щаслива дитина» запропонував найкращу концепцію збору пожертв для малозабезпечених українців у рамках всеукраїнського конкурсу грантів «Врятуймо добру людину!», що його провів АБ «Укргазбанк» за підтримки Фундації імені князів-добродійників Острозьких та Асоціації платників податків України.

Директор благодійного фонду «Щаслива дитина» Альберт Павлов зауважив: «Ми вже не перший рік допомагаємо жителям Запоріжжя та області й чудово розуміємо, з якими труднощами у нас пов’язане питання термінового збору коштів. Люди готові на все, щоб урятувати рідну людину. Ми пишаємося, що можемо допомагати їм у цьому, й ініціатива «Банк добрих справ» розділяє наші цінності. Для нас це можливість урятувати ще більше людей, показати їм правильний шлях».

Вся доброчинна діяльність фондів у рамках програми прозора й зрозуміла. Для цього розроблено спеціальну платформу, яка дозволяє переглядати всі реалізовані та поточні проекти в будь-якому регіоні України.

Заступник Голови Правління АБ «Укргазбанк» Ніна Шпаковська прокоментувала: «Ми впевнені, що благодійна організація «Щаслива дитина» стане надійним і серйозним партнером нашої ініціативи «Банк добрих справ» у Запорізькій області».

На конференції також були присутні: експерт по розвитку благочинності, головний редактор журналу «Вестник благотворительности» Руслан Карпич, а також директор Запорізької обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Володимир Кеберник.

Усі зібрані благодійним фондом і волонтерами кошти передадуть на лікування важкохворих. Така доброчинна діяльність протягом одного року гарантує порятунок життя й здоров’я не менше десяти українців. Партнерство з регіональними організаціями в рамках програми «Банк добрих справ» дозволить зібрати від 2,5 млн. до 10 млн. гривень пожертв. 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Доля