Персональна виставка Олександра Короля проходить у дніпропетровському арт-центрі «Я Галерея»

У дніпропетровському арт-центрі «Я Галерея» проходить виставка під назвою «Нуар», що в перекладі з французької означає «чорний». В експозиції представлені роботи дніпропетровського художника Олександра Короля. Відкриття відбулося 25 квітня, а триватиме виставка до 8 червня.

У галереї Олександр представляє свою другу експозицію. Вона виконана у футуристичному стилі. Більшість малюнків у чорно-білій гаммі. Роботи художника дуже різноманітні в плані презентації. Так, на стінах галереї висять малюнки-комікси з сюжетами в стилі «нуар», виконані на папері.

-right: 10px;” />Крім того, автор створив інсталяцію з купою сміття, всередині якої стоїть фігура, схожа на мумію. А просто на підлозі тераси «Я Галереї» зображена композиція «Хронос». Це величезний малюнок чорно-білих людиноподібних фігур. Деякі зображені сумними, інші – злими та незадоволеними.

Входом до містичного світу «Нуар» є скринька Пандори. Вона вивільняє на папір всі можливі страхи людства та переживання самого героя – людини, яка малює.

Виставка знаходиться за адресою: місто Дніпропетровськ, вул. Гусенко, буд. 17.

Фото: www.yagallery.com.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мінаєва