До Запоріжжя прибула Всеукраїнська фотовиставка «Моя люба Країна»

У запорізькому Обласному центрі молоді 13 серпня відбувся концерт української пісні на честь відкриття Всеукраїнської фотовиставки «Моя люба Країна». Всі бажаючі могли послухати українські пісні у виконанні Вікторії Шпигун, Анни Носенко та Миколи Білика, а також насолодитися роботами українських фотохудожників.

Член Молодіжної організації «Наше щасливе життя» Олександр Кахай розповів «Порогам» про захід: «Фотовиставка народилася з фотоконкурсу, який так і називався – «Моя люба країна». Він проходив на території всієї нашої держави. На нього надіслали майже тисячу робіт. Суддівська колегія з числа українських, російських, польських та американських фотографів обрала найкращі сто робіт, а потім із цієї сотні відібрали дев’ятьох переможців. На цій фотовиставці представлені майже 70 фотографій. Вона подорожує всією Україною. Її вже побачили в Дніпропетровську, Сімферополі, Гурзуфі (МДЦ «Артек»). Зараз вона в Запоріжжі, а після 14 вересня вирушить до Херсону. Потім буде Чернігів, Київ й інші міста».

Фотовиставка поділена на три напрямки: краса української природи та архітектури, надбання української архітектури, національні культура та колорит. До Запоріжжя доїхали лише 70 кращих робіт, бо, як пояснив «Порогам» Олександр Кахай, приміщення Обласного центру молоді досить мале, а відтак усі сто робіт розмістити б не вдалося.

«Організація цієї фотовиставки дуже символічна для нашого центру, адже вона присвячена 22-й річниці Дня Незалежності. Як відомо, ця дата навічно увійшла в історію нашої молодої держави, започаткувала нову епоху життя українців, тому Центр патріотичного виховання завжди підтримує подібні заходи», – розповіла член Центру патріотичного виховання Вікторія Сокол.

Фото: Марина Ботнарева

Фоторепортаж із події дивіться тут.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анастасія Гашенко