У Палаці культури імені Кірова проходить виставка квітів та кактусів

У Палаці культури  імені Кірова 26 вересня розпочалася виставка фіалок та кактусів. Організатором заходу став клуб «Фиалковое Кружево»

Виставка представила квіти багатьох колекціонерів. Серед них: Олена Руднєва, Олена Гончарова, Олександра Грачова, Вікторія Бойчук.

Найбільшу колекцію має Олена Гончарова. Серед її квітів можна зустріти такі різноманітні назви фіалок, як «Cool Mint», «Golden Autumn», «Faded Denim», «Петербург» та багато інших.

Велику колекцію представила також Олександра Грачоваong>. ЇЇ фіалки також мають дуже виразні назви, наприклад, «Утомленное солнце», «Frozen in Time», «Moon Gold», «Macs Sentimental Scarlet». Остання, наприклад, коштує 50 гривень.

Однак, якщо фіалки можна побачити неозброєним оком через довжелезні столи, заставлені квітами, то кактуси знайти не так просто. Невеличкий стіл у темному закутку не одразу потрапляє в поле зору. Коли ж ви знайдете цю місцину, то не пожалкуєте, адже маленькі кактуси одразу привертають увагу.  Цю колекцію представляє Володимир Бєлан.

Ціни досить прийнятні – починаючи від 10 гривень. Продавець Ірина охоче розповідає про всі сукуленти. Наприклад, про «Astrophitum miriostigma» вона говорить наступне: «Зірковий кактус, який в народі кличуть «тисячакрапинковый», тому що скільки крапочок він має, стільки квіточок і розцвіте».

Виставка переповнена відвідувачами. Всі бажають придбати квіти, а також послухати поради спеціалістів. На столах можна знайти невеликі журнали, присвячені фіалкам різних сортів, а також візитівки.

Виставка триватиме до 29 вересня

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Каріна Сєчіна