У Запоріжжі феєричним концертом завершився фестиваль естрадного мистецтва «Зорепад-2013»

Фестиваль естрадного мистецтва «Зорепад-2013» завершився 27 жовтня феєричним гала-концертом у запорізькому будинку культури «Титан».

Департамент освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації разом із комунальною установою «Запорізький обласний центр молоді» Запорізької обласної ради організували проведення ХХІІ фестивалю «Зорепад» з метою пошуку й розкриття творчих здібностей виконавців, самореалізації молоді, її духовного та культурного розвитку.

Організатори зібрали найяскравіших зірочок з усіх куточків області та міста. Конкурс проводився серед виконавців циркового та оригінального жанрів, хореографії, танцювальної музики, сучасної інструментальної музики, популярної естрадної музики (всіх музичних напрямів), розмовного жанру.

Головою конкурсної комісії фестивалю «Зорепад» є заслужений працівник культури Володимир Артемьєв. У підсумку відбіркових турів право змагатися за перемогу в фіналі вибороли 60 учасників. Найбільше конкурсантів традиційно було в категорії «Естрадна пісня».

Гран-прі фестивалю отримала Наталія Рагуліна (циркова студія «Летюча миша» (м. Запоріжжя), яка вразила конкурсну комісію своєю пластикою та довершеністю рухів.

«До цирку потрапила випадково! Мені було 7 років. Мама хотіла, щоб я займалася танцями, але чергова у БК «Титан», на щастя, так гарно розрекламувала нам циркову студію «Летюча миша», що ми вирішили записатися туди. Вчитися, тренуватися дуже складно, але разом із тим неймовірно цікаво! Тим паче в нас є приклади для наслідування – наші улюблені тренери, які завжди підтримують та вимагають викладатися на максимум. Страху висоти взагалі немає, під час виступу є маленьке хвилювання, але воно навіть приносить мені задоволення. Крім «Зорепаду», брала участь у конкурсі «Таланти твої, Запорізький краю», де виборола 1 місце», – розповіла «Порогам» Наталія.

Нагадаємо, фестиваль «Зорепад» заснований ще в 1992 році та свого часу відкрив шлях для нині відомих співаків: Олександра Панайотова, Тетяни Нєдєльської, Олени Кучер (Alyosha), Василя Лагая.

Фото:  Андрій Черненко

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Євгенія Науменко